* Meditatie workshops ook voor management-teams (corporate meditation) 

_______________________________________________________________________________

 

lager ziekteverzuim - betere concentratie - leervermogen  - hogere productiviteit - minder verloop - verhoogde tevredenheid - leiderschap met meer authenticiteit. 

 

CORPORATE MEDITATION, grote organisaties gaan je voor :

APPLE, GOOGLE,  FACEBOOK maar  ook in Nederland investeren grote organisaties meer in meditatie en mindfulness lessen. Even naar binnenkeren, even zelfreflectie, even naar de adem en de stilte !

Wat doet die stilte net voor een vergadering??

Bij steeds meer organisaties worden de voordelen van mediteren ervaren. De directie van  HEMA gaf pas op BNR-nieuwsradio aan zo de dag te starten. 

Maar meerdere bedrijven  begrijpen tegenwoordig, dat meer rust in je hoofd, persoonlijk en  zakelijk veel oplevert.

 

            De focus verbetert en we worden minder chaotisch. 

 

De Human- capital is op dit moment het grootste kapitaal dat bedrijven hebben, daar moeten ze zuinig op zijn. Uitval door Burn-out of vertrek van personeel is aan de orde van de dag. Hoe kunnen we aan de voorkant iets doen?

Voor management-teams of medewerkers  verzorg ik korte wekelijkse of maandelijkse  meditaties of bijvoorbeeld voor een vergadering. Ik werk samen met diverse hotels en conferentiecentra.

Wil je op reguliere basis iemand die jullie bedrijf bezoekt en met de diverse groepen mensen aan de slag gaat? Ik heb een workshop  ontwikkeld (theorie en praktijk) over de voordelen en valkuilen van mediteren. 

Kortom de theorie praktisch aangereikt. Gewoon NO-NONSENSE. Geen zweverig gedoe, effectief en snel . 

Ook om meer gegrond, relaxt en met meer creativiteit te werken.  Meer gegrond is minder in het hoofd. In het lijf zijn zorgt voor meer creativiteit, meer verbinding met ons diepste en hoogste weten en zijn. Dit zorgt voor meer authentiek jezelf zijn. Minder aangepast en betere intuitieve beslissingen nemen. 

Het onderwerp van de meditaties verschilt. In het begin zijn de meditaties meer lichaamsgericht en ontspannend, later meer gericht op inzicht , intuitie en creativiteit. 

Wil je meer informatie en een offerte, mail naar pilates4you2@gmail.com.

 

 

 

                                                                      

 

 

 

 

De les leert je meer verbinden met je lijf 

 

minder in je denken 

 

met aandacht voor adem en

 

bewustwording.

 

Zonder oordeel jezelf zijn, dat is het doel....