PILATES IN EDE :

               op de ENKA en

                        in Kernhem ,

maar ook voor bedrijven op locatie. 

 

De pilatesles is voor alle leeftijden en alle niveaus. De les  gaat over kracht, souplesse, weer naar je lijf luisteren, corespieren, bekkenbodemspieren en rugklachten. En als afsluiting een lange ontspanning, waarbij ik ook uitleg geef over de adem. 

Waarbij je gaandeweg beter leert luisteren naar je lijf en methodes leert die je thuis ook goed kan toepassen. 

Doordat het rooster meerdere lesuren bevat,  ben je ook op meerdere uren welkom om in te halen. We werken met een vast bedrag voor 12 lessen en wil je meer flexibel zijn, is er een strippenkaart. Er is geen abonnement langer dan 12 lesweken, dus ook geen langere betaalverplichting. 

Door de 18 jaar les- ervaring die ik heb en vele klanten die ik weer in hun kracht heb gekregen, ligt er in Ede een mooie uitdaging. Ik merk dat veel klanten enthousiast zijn en daarom zijn er periodes met een wachtlijst. Meer informatie over aanmelden, kan hier.  

Meenemen ? een dikke trui voor de ontspanning. Mat en  dynaband heb ik te leen. Water voor tussendoor. 

Wil je meer lezen over de docent? Zie tab Esther.  

Voor bedrijven in de regio Ede/ Veenendaal/ Bennekom organiseer ik op de werkvloer lessen voor in de ochtend/ lunchpauze. Dit kan gaan over : rugklachtenverminderen of meer leren luisteren naar het lijf of gewoon wekelijks een half uur mediteren. 

 

 

 

 

 

 

¨De les leert je jouw grenzen te bewaken.

 

Lichaamshouding, kracht, souplesse,

 

ademhaling en een positief zelfbeeld ,

 

alles komt aan bod."