Esther Breijer-Ruigrok (1969)


Freelance ben ik PARTTIME beschikbaar om uw

verkoop binnendienst, klantenservice of customer support afdeling

te ondersteunen.

 

 

ERVARING

Jarenlang heb ik in de buitendienst gewerkt en was ik onderdeel van een team van vertegenwoordigers en / of account- managers, die zowel nieuwe business binnenhaalde als vaste key-accounts bezocht.  Ik deed dit van 1992- 2004. Daarna ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan. 

 

ZELFSTANDIG 

Vanaf 2004 ben ik voor mijzelf begonnen, omdat ik eerdere functies niet meer fulltime uit wilde voeren. Ik wilde het combineren met mijn werkzaamheden als Pilates en Meditatie-docent.

Via Ebintermediair en Ukuntdoorwerken voerde ik opdrachten uit voor o.a.   mijn oud-werkgever en nieuwe klanten en meestal had dit te maken met : grafische producties, communicatie-uitingen en klant-events. Later gaf ik meer advies aan startende ondernemers (Ukuntdoorwerken.nl) 

 

Totaal ben ik 36 jaar actief dagelijks met klanten bezig. Soms met particulieren en soms met B2B. Maar natuurlijk ook mijn eigen Pilates en Meditatieklanten. 

 

COMBINATIE

Nog 4 uur per week geef ik les en daarnaast ben ik parttime beschikbaar voor freelance opdrachten.

Verkoop binnendienst/ vaste klanten te woord staan/  klantenservice te ondersteunen, maar zeker kan ik ook ingezet worden om leiding te geven. 

 

 Graag werk ik vanuit huis, maar ook ben ik bereid om in regio Ede / Veenendaal/ Amersfoort / Arnhem 1 a 2 dagen op lokatie te zijn. 

 

  meer INFORMATIE over beschikbaarheid en tarieven : 

kamer van koophandel te Rotterdam nummer  24371427

email : jem.ruigrok@gmail.com

mob : 06 - 48 27 52 41

Ede