Esther Breijer-Ruigrok (1969), eigenaar en docent. 


Even voorstellen:


In 2006 ben ik begonnen met de opleidingen Pilates, omdat ik zelf de lessen fijn vond, maar ook omdat ik er zelf veel baat bij had. Na de opleidingen wilde ik graag eigen groepen starten en dat lukte. Regio Rotterdam was enthousiast. Zo enthousiast dat ik mijn andere werkzaamheden stopte. Ik vulde de lessen aan met gezondheidsavonden, wandelingen langs de Rotte en een workshop Leren Mediteren.

Er waren in die tijd 10 groepen  op diverse plekken.

In 2016 verhuisden wij als gezin naar de Utrechtse Heuvelrug en heb ik alle lessen overgedragen aan een collega. Ook daar startte ik in Amerongen en Doorn met diverse groepen. 

De lessen geschikt maken voor een ieder (!!) met aandacht voor klachten maar ook voor ontspanning, meditatie en precisie. Daar gaat het naar mijn idee om, niet het aantal, maar hoe voer je de oefeningen uit. 

Het was mijn ding, mensen waren enthousiast, ik bleef mijzelf verbeteren en bijscholen en zelf vond ik het heerlijk om de lessen te geven, maar zeker ook om te doen. Iets zien wat iemand kon aanpassen waardoor het makkelijker gaat, was en is mijn kracht. Maar ook laten zien, dat iedereen welkom was en is. Ongeacht je uiterlijk, figuur, klachten en achtergrond. Dat wil ik uitstralen ! Verbinden met klanten ! Dat maakt mij blij. 

Door een verhuizing (mei 2022) naar Ede, heb ik ook de lessen in Amerongen en Doorn afgerond en overgedragen aan collega's in de regio Utrechtse Heuvelrug. 

Ik geef nu (vanaf juni 2022) in Ede met veel plezier de lessen Pilates, Kracht en Balans lessen voor ouderen  en heb diverse meditatie-workshops. 

 Ik ben heel dankbaar dat ik nu periodes heb met een wachtlijst en de lessen met zoveel plezier gevolgd worden. Daarnaast ben ik actief om ook de lessen en workshops aan te bieden aan bedrijven. Preventief zorgen dat mensen langer en zonder uitval door kunnen werken .

Opleidingen? Pilatesopleidingen, meditatiebijscholingen, coaching, motivatieleer en een opleiding over orthomoleculaire geneeswijze en leefstijl.  (welk supplement voor wat). 

Daarnaast ben ik getrouwd met Jos en heb ik een zoon Max, van 18,  we wonen met plezier in Ede. 

In mijn  vrije tijd wandel ik graag met onze hond in de bossen, volg diverse workshops in vrije uren en lees veel

over geluk ,  gezondheid en spiritualiteit. 

 

______________________________________________________________

CV: 

Opleidingen, cursussen en workshops die ik volgde:

- Opleiding basis en gevorderden Pilates bij oa Balanced Body en Ground Control (ook aanvullende modules voor senioren en zwangeren) 

- Relaxercise bij Perfect Pilates.

- Massage opleidingen bij: Libosan en van der Bilt (Houten).

- Bones for life, workshop tegen osteoporose (Krimpen aan den IJssel).

- Stresscoaching CIVAS - diploma 

- HBO module Sport en Bewegen - Motivatieleer gevolgd - certificaat

- orthomoleculaire geneeswijze en leefstijltherapie ( Viteducatief ) diploma 

- Herleva Ademtraining (online) 

- het Licht in jezelf Meditatietraining  via Bridgeman Academie, eerder volgde ik meditatietrainingen bij Robert  op Hodenpijl Schipluiden. Ik blijf mij bijscholen via zijn Academie. Ook volg ik meerdere trainers waar ik zelf mediteer en veel van leer. 

- Yoga voor de mind - Art of Living - workshop 

 

- Ik heb meer dan 4350 uur PILATES - leservaring !! (2018) 

_______________________________________________